Tātad:

Moderator: agressor
|
Atpazīsti Jasperu - ielūkojies Xbox'am dibenā! apkopojis pazīmes, kas liecina, ka esi starp laimīgajiem owneriem (tiem, kas mucā - ķipa drastiski samazina RRoD iespējamību).
Tātad: ![]() |
|
Re: Atpazīsti Jasperu - ielūkojies Xbox'am dibenā!vai tas nav preciizaak nosakaams peec razhoshanas datuma?
|
|
Re: Atpazīsti Jasperu - ielūkojies Xbox'am dibenā!Tātad, ja es paņemu , es nevaru zināt, kurš no boksiem man trāpās?
|
|
Re: Atpazīsti Jasperu - ielūkojies Xbox'am dibenā!Ir radi Lielbritānijā, tāpēc jautāju. Jā, tā jau man likās, jo komplektam nav neviena paša review + tas ir pārāk labi.
|
|
Re: Atpazīsti Jasperu - ielūkojies Xbox'am dibenā!Kāpēc? Jo manās interesēs būtu, lai mans bokss nenodeg pēc iespējas ilgāk.
|
|
Re: Atpazīsti Jasperu - ielūkojies Xbox'am dibenā!Nu? Kas man tas ir? Ražošanas datums 2008-07-08
![]() sincerely yours
agressor |
|
Re: Atpazīsti Jasperu - ielūkojies Xbox'am dibenā!Falcon, agressor.
|
|
Re: Atpazīsti Jasperu - ielūkojies Xbox'am dibenā!Bet kāda tad īsti viņiem ir atšķirība?
|
|
Re: Atpazīsti Jasperu - ielūkojies Xbox'am dibenā!gaidu, kad kāds prasīs "kas ir RRoD"
|
|
Re: Atpazīsti Jasperu - ielūkojies Xbox'am dibenā!Latvijā ir vispār nopērkams Xbox jau ar Jasper plati ??? Un kur ir redzēts , ja ir ?
|
|
Re: Atpazīsti Jasperu - ielūkojies Xbox'am dibenā!Pirms garantijas beigā jānokūpina vecais
tad jau varbūt varēs tikt pie Jasper |
|
Re: Atpazīsti Jasperu - ielūkojies Xbox'am dibenā!A pie mums kādā veikalā jau ir iespējams iegādāties Xbox 360 Jasper versiju ?
|
|
Re: Atpazīsti Jasperu - ielūkojies Xbox'am dibenā!Visu laiku domāju,ka manam jaunajam Halo Edition ir falcon iekšā,jo ir hdmi un ražots 2007-08-03.
Nefiga,vecais "labais" zefīrs. Tagad es nemaz nebrīnos ka šamais nosvila. |
|
Re: Atpazīsti Jasperu - ielūkojies Xbox'am dibenā!Man baig dīvaini sanāk:
power baroshnas bloks: 175W output. power ligzda man ir shāda: tachu razhoshanas gads vai arii kas tur domaats. Nu laikam jau man sanaak Falcons, bet nu centiishos vinju tureet labaa gaisa cirkulaacijas vietaa un viss jau buus okei, ne??? galvenais nebaazt dvieljos.. |
|
Re: Atpazīsti Jasperu - ielūkojies Xbox'am dibenā!jap, peec dushas vinju nevajadzeetu ietiit dvielii
|
|
Re: Atpazīsti Jasperu - ielūkojies Xbox'am dibenā!Nesatraucies. Man ir 2008.06.28. un funkcionē bez problēmām.
|
Users browsing this forum: No registered users and 8 guests