|
Re: Pēdējais geims, ko nopirki ir...nesen atgriezos no Anglijas un tur atradu lielisku second-hand media veikalu. iegādājos spēles, ko ļoti gribēju un pat par pieņemamu (priekš lietota geima) cenu.
Left 4 Dead Mass Effect Dead Space Fallout 3 (šoreiz english versija) un mans guilty pleasure - Def Jam : Icon (which is shit) |
|
Re: Pēdējais geims, ko nopirki ir...Ou. es taču un Silent Hill: Homecoming
sincerely yours
agressor |
|
Re: Pēdējais geims, ko nopirki ir...Demons Souls uz PS3
|
|
Re: Pēdējais geims, ko nopirki ir...No viena čalīša, kurš visnotaļ neprot rūpēties par PS2 diskiem:
- Just Cause (meh); - Matrix (vēl nav pamēģināta); - NFS:MW (vļeh tas poppistsettings); - Area 51 (ņam). ----------------------------------------------------------------------
|
|
Re: Pēdējais geims, ko nopirki ir...Blood Omen: Legacy Of Kain. PS1 spēle, kuru medīju jau gadu, hehe.
----------------------------------------------------------------------
|
|
Re: Pēdējais geims, ko nopirki ir...Atkal biju burzhujlandē, ieguvu
- Prince of Persia - Clive Barker's Jericho - Too Human - Condemned 2 - Dark Messiah of Might & Magic Katra pa 5GBP, izņemot PoP pa 10 |
|
Re: Pēdējais geims, ko nopirki ir...Kas tā par buržujlandi?
|
|
Re: Pēdējais geims, ko nopirki ir...sincerely yours
agressor |
|
Re: Pēdējais geims, ko nopirki ir...Ja reiz problēma ir tikai grafikā, tad tas spēles "neforšums" nav nekas vairāk par grafikmaucību un tas ir nožēlojami
|
|
agressor |
|
Re: Pēdējais geims, ko nopirki ir...Left 4 Dead.
|
|
agressor |
|
Re: Pēdējais geims, ko nopirki ir...Mass effect iemainits no goozex
dirt 2 jau 3.nedeelju lido no honk kongas Fallout 3 game of the year preorderots |
|
Re: Pēdējais geims, ko nopirki ir...Halo 3: ODST
|
|
Re: Pēdējais geims, ko nopirki ir..."Borderlands" & "Forza Motorsport 3"... nauda samaksāta un spēles ceļā (izsūtītas 20.10.09.)... tag tikai sagaidīšanas mokas un tad spēļu baudīšana!
|
|
Re: Pēdējais geims, ko nopirki ir...Vagrant Story - PS1 spēle
|
|
Re: Pēdējais geims, ko nopirki ir...The Ballad of Gay Tony (ja skaitās), Borderlands
|
|
Re: Pēdējais geims, ko nopirki ir...Forza 3, Gejs Tonijs un gaidu pre-orderoto MW2. Kādam laikam pietiks.
|
|
Re: Pēdējais geims, ko nopirki ir...Ūber, tagad arī es drīkstu teikt, ka manā īpašumā ir Modern Warfare 2 (vēl klīst pa Eiropu kaut kur).
|
|
Re: Pēdējais geims, ko nopirki ir...Arī man šodien izsūtīja Modern Warfare 2. Nosvinēju ar nelielu tribute spēlei.
|
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest