Moderator: agressor
|
Fight Night Round 4sincerely yours
agressor |
|
Re: Fight Night Round 4sitas polubomu buus jaapeerk.
|
|
Re: Fight Night Round 4man tieši 3 vnk nepatika :p
Re: Fight Night Round 4Taaka es pats ar to nodarbojos es domaju ka ljoti patiks nu vismaz fight night round 3 bij ljoti laba bet nu ar don king Prizefighter nesalidzinat, tas bij vislielakais marazms kadu vien esmu spelejis
|
|
Re: Fight Night Round 4Fight Night Round 4 demo coming mid-May, recreates Pacquiao vs. Hatton fight sincerely yours
agressor |
|
Re: Fight Night Round 4paga kad šis izies?
protams gaidu ar nepacietiibu |
|
Re: Fight Night Round 4Must have
|
|
Re: Fight Night Round 4Graphics Sizzle
Graphics Doc |
|
Re: Fight Night Round 4tikko uzliku demo kacat! atsauksmes rit!
|
|
Re: Fight Night Round 4Demo diezgan interesants, 3x shkjaidijos nevienu reizi diemzheel nedabuju vinju pie zemes, nemaaku veel riktiigos maucienus maukt, bet nu gan jau ar laiku. taa uzvareeju visas 3 reizes, bet nu ir arii iedoti kkaadi divi invaliidi. leeni ar vaajiem sitieneim
katraa zinjaa speliite diezgan laba. |
|
Re: Fight Night Round 4analogu sisteema itkaa interesanta, bet tai pashaa laikaa bizhi neuzsit to ko vajag. noteikti viglaak ir noteikt kur sist, bet kuru sitienu sist nav tik viegli. mazos aatros ljoti parociigi, savukaart pie paareejiem ir jaapirod. piem saakumaa man ar bija gruuti uzsist ko veelos, bet tagad jau it labi un liekas ljoti eerti pat!!!
|
|
Re: Fight Night Round 4kads ir paspejis tajos 3 raundos nokautejis?
3x meginaju a nifiga nesanaca |
|
Re: Fight Night Round 4FN3 bija tāds pašvaks... grafika dažviet bija krimināla ! fizika ari bieži glukoja (rokas cauri galvai gāja, iespruda kājas grīdā...)
FN4 demo bija nepatīkams, nereali gruti pierakst pie FN4 ja loti patika FN3 Izbaudu Xbox Live iespējas, tapēc aiciniet mani iekš Xbox Live (niks:krapiks). Spēlēju pārsvarā FIFA 10, MW2, BC2, Halo Wars, jauno Splinter Cell, Halo 3 |
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests