Moderator: agressor
|
Microsoft Points, XBL Gold membership codes by e-mailLast edited by NINJ4R4BBID on Aug 17th, '09, 03:22, edited 10 times in total.
|
|
Re: Microsoft Points by e-mail!Microsoft Points Xbox - Xbox Live 12+1 Month Gold Card (WORKS WORLDWIDE) - $ 43.95 (man neliekas īpaši dārgi)
|
|
Re: Microsoft Points by e-mail!otro nepaskatījos
LIVE der worldvide? neatkarīgi no accounta vai konsoles? pats pirku šeit pēc stundas atsūta scanu uz e-pastu |
|
Re: Microsoft Points by e-mail!sincerely yours
agressor |
|
Re: Microsoft Points, XBL Gold membership codes by e-mailP.P.S. Ja kādu interesē (un aizrauj azartspēles)... pa retam rīko free codes give away... galvenais (un arī grūtākais) triks... būt pirmajam kas izlasa un uztaisa redeem...
|
|
gold membership dabūšanaSveiki, es X-BOX jau spēlēju kādu laiku, un man ir tāds jautājums : kad nopirku tad man līdzi nāca tāda kartiņa ar gold membership uz 1 mēnesi. es atčipoju kompi, bet tagad wairs newaru to ievadīt - rāda kautkādu connection error, gribēju GTA4 onlainā paspēlēt Lūdzu pastāstiet man kā un kur to izdarīt. Es jau prasīju šo jautājumu agressoram un viņš man ieteica šo lapu jau iepriekš paldies jūsu PauseLV
|
|
Re: gold membership dabūšanaTev nav pat silver membership ? T.i., tu iekš Xbox Live vispār tiec ?
PSN - Piepz |
|
Re: gold membership dabūšanaman ir silver, bet daudzas spēles es newaru spēlēt onlainā, tikai dēļ tā ka man nav gold bet kačāt no neta waru tās arcade un demos
|
|
Re: gold membership dabūšanaPamēģini to kodu ievadīt te live.xbox.com (ielogojies un tā, atrodi, kur jāraksta)
sincerely yours
agressor |
|
Re: gold membership dabūšanaa kur LV vislētāk ir nopirkt goldu uz gadu, gan jau jūs paši arī pērkat thx
|
|
Re: gold membership dabūšanaEs parasti pērku iekš Ebay.
|
|
Re: gold membership dabūšanasincerely yours
agressor |
|
Re: gold membership dabūšanaokey THX agressor
|
|
Re: gold membership dabūšanawēl viens jautājums, kur var dabūt tos jūsu taisnstūru labos sūdiņus kur raxtīts nix un spēles kuras spēlētas??
|
|
Re: gold membership dabūšanasincerely yours
agressor |
|
lohatrons vai nēto jums izspriest pašiem, bet te būs links http://www.youtube.com/watch?v=5KRlV809yRM uz it kā bezmaksas Live kodu ģeneratoru. mēģiniet paši uz savu roku, jo vienīgie atbildīgie par netā sasēņotā linka izmantošanas sekām varat būt jūs un jūsu iksbeks.
aiztiec sevi vietās || celuju,
|
|
Re: Microsoft Points, XBL Gold membership codes by e-maileh to generatoru ari biju atradis.. tachu nevareju palaist jo antiviruss tadas pastaisitas programas uzraada kaa viirusu, ta ka jaa tie kas megjina pasaka vai darbojas un kaa ir
|
|
Re: Microsoft Points, XBL Gold membership codes by e-mailCik sapratu, tad sanāks tikai tad, ja tev ir Gold member Ship, bet neriskēšu, jo ka nenobano
|
|
Re: lohatrons vai nēsincerely yours
agressor |
|
Re: Microsoft Points, XBL Gold membership codes by e-mailhm kas ta isti bija?
|
|
Re: Microsoft Points, XBL Gold membership codes by e-mailsincerely yours
agressor |
|
Re: Microsoft Points, XBL Gold membership codes by e-mailes velejos uzzinat ja es pasutishu XBL gold uz gadu, vinji uzreiz pamanis ka man athipota konsole?
|
|
agressor |
|
Re: Microsoft Points, XBL Gold membership codes by e-mailNeliels offtopic, bet meklējot nekur neizdevās atrast atbildi.
Vai xbox live pointi (ne subscribtion) dalās pa reģioniem? Jo visus kurus parasti redzu pārdodam ebay (gan ebay.co.uk, gan ebay.com) ir vai nu US vai Japan. Un vai nopērkot US punktus tos varēs lietot šeit, kur visām ir UK xbox live? Sorry, ja uzdots pirms tam, neatradu. |
|
Re: Microsoft Points, XBL Gold membership codes by e-mailyup, punktiem ir reģioni
|
|
agressor |
|
Re: Microsoft Points, XBL Gold membership codes by e-maildārgāk, bet vismaz ir |
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests