Moderator: agressor
|
Resident Evil 5 (Biohazard 5)sincerely yours
agressor |
|
Re: Resident Evil 5 (Biohazard 5)sincerely yours
agressor |
|
Re: Resident Evil 5 (Biohazard 5)Izskataas jau smuki...
Bet, kas ir ar to vechu muteem... |
|
Re: Resident Evil 5 (Biohazard 5)Spekulācijas par to, ka M$ grib maksāt Capcomam naudu, lai kādu laiku Resident Evil 5 būtu Xbox360 exclusive title -
sincerely yours
agressor |
|
Re: Resident Evil 5 (Biohazard 5)13.03.2009. release date RE5.
Būs arī co-op play Must see E3 video ar jaunumiem sincerely yours
agressor |
|
agressor |
|
Re: Resident Evil 5 (Biohazard 5)Nevaru saprast kapeec tajos video vini cilveekus paarsvaraa shkaida...
|
|
agressor |
|
Re: Resident Evil 5 (Biohazard 5)Jauns video arī jaunajam "Nēģeru apšaušanas" simulatoram (pēc dažu ļoti neapmierinātu cilvēku uzskata), ko visi dēvē par Resident Evil 5. Teiksim tā, ka ļoti potenciāls big hit. Video visnotaļ cinemātisks.
Reku šeku: Being drunk is just like having a really low framerate
|
|
Re: Resident Evil 5 (Biohazard 5)sho gaidu nepacietiigi, ceru, ka shii dalja iesuuks mani visu kaa 4taa... a kad iznaak?
|
|
Re: Resident Evil 5 (Biohazard 5)nav vēl datums dots, bet paredz, ka nākamā gada pirmajā ceturksnī.
Being drunk is just like having a really low framerate
|
|
Re: Resident Evil 5 (Biohazard 5)no TGS keynot
- Biohazard 5 (Resident Evil 5), 12.03. |
|
Re: Resident Evil 5 (Biohazard 5)Demo no Japāņu marketplace
|
|
Re: Resident Evil 5 (Biohazard 5)Bļ**, iedodiet 4. raru no tās RE5 demo kolekcijas, man taimojas out, nevaru novilt. Any1?
sincerely yours
agressor |
|
agressor |
|
Re: Resident Evil 5 (Biohazard 5)Yes, ieburnoju, rīkojos pēc pamācības, ko karlik uzrakstīja, viss tiešām strādā.
sincerely yours
agressor |
|
Re: Resident Evil 5 (Biohazard 5)Vairs nevajag to 4. raru.
Demo aizgāja! |
|
Re: Resident Evil 5 (Biohazard 5)Paldies par pamacibu un visp par to demo..
demo riktigi patik, tik tagad jagaida kad speele iznaks. |
|
Re: Resident Evil 5 (Biohazard 5)Man kautkaa nesnaak to demo palaist,nevareetu siikaak aprakstiit,kaa juus vinu dabuujaat pie dziiviibas.Kaadu burnoshanas progu izmantojaat utt.?Jau vairakus diskus esmu sabojaajis.
Es par to variantu,kursh ir torentos. |
|
agressor |
|
Re: Resident Evil 5 (Biohazard 5)Last edited by NINJ4R4BBID on Dec 14th, '08, 15:21, edited 1 time in total.
|
|
Re: Resident Evil 5 (Biohazard 5)tas Content folderis jau bija ja izmantoja to rar variantu, ta ka man nebija problemu uzliku content folderi uz diska un ierakstiju, un ka teica parādas kā mixed media disk un paņemot to tur my games var paņemt to demo
ta ka moski labak novelc tās rar mapītes |
|
Re: Resident Evil 5 (Biohazard 5)Nav obligāti jāvelk no jauna... vienkārši jāpārraksta disks ar pareizu folderu struktūru...
|
Users browsing this forum: No registered users and 7 guests