Moderator: agressor
|
Re: Microsoft Points, XBL Gold membership codes by e-mailsk paldies ... pasutiju ... gaidu
super atbilde bija praktiski 30 sec laikaa rekomeneeju http://www.maximuscards.com/Blog/ visiem paldies par uzmaniibu |
|
Re: Microsoft Points, XBL Gold membership codes by e-mailhttp://cgi.ebay.co.uk/2100-Microsoft-Xb ... 3efd857e35
Kaads shitiem prikols? Izlasiiju, bet nevareeju ierubiities. Kaapeec tur tik leeti? P.s. BOOBS (not bacon) is always the answer! |
|
Re: Microsoft Points, XBL Gold membership codes by e-mailTik un taa nesaprotu. Baigi leeti. Nesaprotu arii kaapeec tur tas chakars ar tiem 0,99 utt..
P.s. BOOBS (not bacon) is always the answer! |
|
Re: Microsoft Points, XBL Gold membership codes by e-mailIzskatās, ka būs jāietestē.
Vilinoši lēti. |
|
Re: Microsoft Points, XBL Gold membership codes by e-mailP.s. BOOBS (not bacon) is always the answer! |
|
Re: Microsoft Points, XBL Gold membership codes by e-mailZheel..
P.s. BOOBS (not bacon) is always the answer! |
|
Re: Microsoft Points, XBL Gold membership codes by e-mailJā, tur pat ir rakstīts, ka tie punktu kodi nāk pa parasto pastu, nevis e-pastu.
|
|
Re: Microsoft Points, XBL Gold membership codes by e-mailSveiki... man tāda problēma, gribēju nomainīt karti PayPalā!
Visu izdarīju un gribēju pointus pasūtīt no xboxliveuk76, bet kad tieku līdz Pay now man parāda: We were unable to verify your credit or debit card. To proceed with your purchase, please select a different payment method or add a different credit or debit card, then click Continue. WTF? Es saprotu angļu valodu, bet ja man karte strādā interneta veikalos, kāpēc viņa nestrādā PayPal? Un kā viņi var atskaitīt naudu ja karte "ķipa nedarbojas"??? Man ir SEB Mastercard (Tumši zaļa) |
|
Re: Microsoft Points, XBL Gold membership codes by e-mailTev tur nauda ir pietiekoši iekšā?
Man bija tāda pati problēma, jo vnk pietrūka naudas kontā. |
|
Re: Microsoft Points, XBL Gold membership codes by e-mailNu es pārskatīšu visu vēlreiz Un kad atskaitīs to naudu atpakaļ, ko paņēma lai verify karti?
Pēc 24h? |
|
Xbox live gold membershipEs nezinu vai te tads topiks ir un vai es pareiza vieta iepostoju , bet vai kads nezin adresi kur var nopirkt xbox gold membership reedem kodus ? Es doma ta , tu noperc un tev uz epastu atsuta kodu , nevis jagaida fig zin cik dienas lai pa pastu atsutitu.
Man agrak Whitedevilo bija iedevis , bet taka man pc parinstalets es vairs neaceros adresi. |
|
Re: Xbox live gold membershipNu, puis, tak pameklētu mazliet
|
|
Re: Microsoft Points, XBL Gold membership codes by e-mailRādās ka būšu piemirsis uzrakstīt... nu jau kādu laiku tirgo arī "EU Xbox Live Points"!
|
|
Re: Microsoft Points, XBL Gold membership codes by e-mailĻoti rekomendēju . Kods atnāca momentā, nepaspēju pat izlogoties no i-bankas.
|
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest