Moderator: agressor
|
Re: Assassin's Creed 2es gan sPidermeņiem dzīvoju
|
|
Re: Assassin's Creed 2ja kādam ir vēlme izdaiļot savu aifounu vai PC ar misteru Ezio, tad laipni lūgti spiest
aiztiec sevi vietās || celuju,
|
|
Re: Assassin's Creed 2Kautkas tais wallpapīros nav rīktīgs... Kapēc čalim ir vissi pieci pirksti? Vienam tak jātrūkst
|
|
Re: Assassin's Creed 2aiztiec sevi vietās || celuju,
|
|
Re: Assassin's Creed 2Es sev ar tādu verķi gribētu pie rokas , ietu assassinot cūkas kaimiņiem
|
|
Re: Assassin's Creed 2Dev Diaries Part I: Ezio
|
|
Re: Assassin's Creed 2Dev Diaries Part II: Economy system, weapons and fractions
|
|
Re: Assassin's Creed 2sincerely yours
agressor |
|
Re: Assassin's Creed 2aiztiec sevi vietās || celuju,
|
|
Re: Assassin's Creed 2Ļoti labi. Gaidu ar nepacietību.
|
|
Re: Assassin's Creed 2tikko kā svaigs kā no ceha - jauns AC2 gameplay trailer:
|
|
Re: Assassin's Creed 2Man šķiet, ka Ubisoft nemāk uztaisīt spēli ar "dvēseli" Viss tur ir, bet kaut kas pietrūkst un tā ir dvēsele!
sincerely yours
agressor |
|
Re: Assassin's Creed 2saliidzinot ar MW2 sheit taa ir kvantumiem
Nez, manupraat shai speelei viss ir. varbuut tur pietruukst dveesle, bet gan jau ka pats arii pirksi un kapaasi |
|
Re: Assassin's Creed 2Vismaz Ubi ir kāds ar labu taste elektronikas mūzikā. Mīlu Justice.
Being drunk is just like having a really low framerate
|
|
Re: Assassin's Creed 2ja nu kāds no klātesošajiem ir palaidis garām - dev. walkthrough
|
|
Re: Assassin's Creed 2TGS 09: Ezio's Destiny Trailer
|
|
Re: Assassin's Creed 2TGS 09: Customization Interview
|
|
Re: Assassin's Creed IIun te review:
Nezinu kā citiem te, bet man un arī pamanīju, ka GT komentos daudzi to izsaka, bet AC2 grafiski izskatās kļuvis sliktāks. Brīžiem labāk ir lai viņi nepievelk kameru tik tuvu čariem, kur sejas izskatās uzreiz tik briesmīgi. Tāpat nez kādēļ čaru animācija brīžiem ir kaut kāda stīvāka. Being drunk is just like having a really low framerate
|
|
Re: Assassin's Creed IINē, īstenībā nav tā, ka grafika būtu pasliktinājusies. Visas pilsētas izskatās lieliski, vienīgi ir tekstūru pop-ins šad tad.
|
|
Re: Assassin's Creed IIdabūnams arī iekš XBL, kur HD kvalitātē uz liela TV, tas izskatās ļoti smuki
edit: man sagribējās filmu |
|
Re: Assassin's Creed IITātad, gaidāmi 2 DLC, Janvārī un Februārī.
Battle of Forli par $3.99 un Bonfire of the Vanities" par $4.99 Nemuldi.
|
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests