Moderator: agressor
|
Re: Tekken 6mja sava zinja nepatik ka xbox visu ko uzpērk, jo iepriekšējās konsoles man tomēr bija ps1 un ps2.. ta ka nepatik ka sony zaudē savu oriģinalitāti
|
|
Re: Tekken 6Es jau gribu teikt, ka Sony pakāsīs praktiski visus major ekskluzīvos geimus līdz nākamajam next gen (iespējams paliks tur kādi 2-3 palielāki title viņiem un kaut kādi jauni title, kas līdz šim nav bijuši). Pārāk jau liela tā tendence pēdējo 2 gadu laikā no MS puses pārvilkt uz xkasti visu, kas ienes pietiekoši lielu naudu
Being drunk is just like having a really low framerate
|
|
Re: Tekken 6Da Sony laiks ir pagājis, ka ir vienīgā un Krutā konsole!
|
|
Re: Tekken 6mazs offtopic bet es uzskatu ka xbox 360 ir pakasis Saints Row 2 ,kura izies uz PS3 un pat PC
ta ka nevaretu teikt ka microsoft liek sony vienos vartos |
|
Re: Tekken 6tekken un halo gan būtu dažādas svaru kategorijas..
|
|
Re: Tekken 6 ir 2 speeles kuru deel ir veerts pirkt ps3 - tekens un god of war vairs tik god of war jaapaarvelk
|
|
Re: Tekken 6Gran turismo, godigi sakot ir mesls es to par ekskluzivu neuzskatitu
|
|
Re: Tekken 6Šīsdienas preses konferencē tika relīzoti pāris screenshoti no gaidāmās spēles:
Neko daudz jau no tiem nevar izspriest, taču vismaz prieks, ka geimeriem pamet vismaz k-kādu informāciju... |
|
Re: Tekken 6http://www.gametrailers.com/player/user ... 94336.html
Nu cheesy un dumjš tas treileris kā parasti... "Lars Alexandersson" Nu vārdu izdomāsānai viņiem ir ļoti radoša pieeja. Izskatās jau diezgan ok, bet nesaprotu, ko viņi tur taisa līdz 2009 rudenim, kaut ko laikam nesaka, ja jau tik ilgi. |
|
Re: Tekken 6omg, tad vēl gandrīz gads. O_o
Bet vispār mani jau ilgi moka tāds jautājums- viņi pārģērbties nemēdz? Man liekas, Džins(Jin) jau kopš pirmā Tekken'a staigā tajās savās melni liesmojošās biksēs. xD |
|
Re: Tekken 6Skāidrs, laikam gribēju izlikties gudrāks nekā esmu. ;D
Btw, es gribu to dzelteno dinozauru nevis kautkādas pandas! |
|
Re: Tekken 6Soul Calibur? Nezinu gan. Nu es domāju to, kas bija trešajā daļā- http://en.wikipedia.org/wiki/Gon_(manga)
He, izrādās no japāņu komiksa(mangas) šis ir. Bet man tie dzīvnieki ar' nepatīk. Es gribu ar savu nenormāli ļauno, varmācīgo Bryan Fury sadot pa galvu kādam tikpat ļaunam un nopietnam personāžam, bet kas man stājas pretī? Kautkāda panda! Un pēkšni visa padarīšna kļūst kinda lame. ;D |
|
Re: Tekken 6Proper Atari Live Trailer
|
|
Re: Tekken 6Ceru, ka šis fightings beidzot man ies pie sirds, jo vispār neesmu baigais fighting fans, bet tomēr savā laikā Street Fighter ir spēlēts
|
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest