Moderator: agressor
|
Re: Microsoft Points, XBL Gold membership codes by e-mailVisiem kam vaig XBL Gold šobrīd 30$ (12+1)
![]() |
|
Re: Microsoft Points, XBL Gold membership codes by e-mailamazon uz šejieni sūta tikai grāmatas cd/dvd
|
|
Re: Microsoft Points, XBL Gold membership codes by e-mailsincerely yours
agressor |
|
Re: Microsoft Points, XBL Gold membership codes by e-mailparasti atsūta pāris stundu laikā
|
|
Re: Microsoft Points, XBL Gold membership codes by e-mailhm a kādus punktus man vajag, ja man profils reģistrēts ir Nevadā, un pats xbox ir ntsc?
Tas jau tad nozīmē ka vajag USa punktus vai ne?(noprotu ka jā, bet gribeju parliecinaties ![]() un kurā vietā var pasūtīt ~800microsoft punktus, lai tie atnaktu pa epastu? (taja viena dotaja adrese bija tik 1600 mazakais) |
|
Re: Microsoft Points, XBL Gold membership codes by e-mailvarbūt šis varētu derēt?? te nekāsds epasts nav jāvada... vnk būtu vnk lielisksi, ja pa Gold nebūtu jāmaksā! ![]() bet ja nopietni runājam, tad kā visp microsoft varētu uzzināt, ka man ir kkāds kreisais kods? :p tas manuprāt nav iespējams.. turklāt, ja es vēl šādi tikai pa mēnesi papildinu, kad nepieciešams.. |
|
Re: Microsoft Points, XBL Gold membership codes by e-mailKauperX: negribi izprovēt, kā strādā? Un tad varēsi arī ar mums padalīties!
Hint: ir tikai 2 varianti... ![]() |
|
Re: Microsoft Points, XBL Gold membership codes by e-mailhm agressor teica ka tas gjenerators.. bet vinja teikties lika samakslots
![]() ![]() |
|
Re: Microsoft Points, XBL Gold membership codes by e-mailklau, vai tad tiešām 23 Ls par 13 mēnešiem ir daudz? tas tak mazāk nekā viens kārtīgs blieziens krogā.
aiztiec sevi vietās || celuju,
|
|
Re: Microsoft Points, XBL Gold membership codes by e-mailJa vēl tam 12+1 mēnešiem vēl pieliek klāt to mēnesi, kas nāca kopā ar pašu boksi, tad sanāk vēl foršāk - noziedo 23 Ls un dzīvojies pa Live veselus 14 mēnešus(!), protams, ja boksis nav čipots...
|
|
Re: Microsoft Points, XBL Gold membership codes by e-mailes prasiju par tiem punktiem tad kads zina kur dabut ~1000 usa points, un kur suta pa epastu?
|
|
Re: Microsoft Points, XBL Gold membership codes by e-mailaiztiec sevi vietās || celuju,
|
|
Re: Microsoft Points, XBL Gold membership codes by e-mailpaldies, tolapu jau skatijos. domaju ka ir kaut kur tieshi ~1000puntki, jo 1600 it ka pa daudz
![]() |
|
Re: Microsoft Points, XBL Gold membership codes by e-mail1600 kā reiz ir laikā, puslīdz standarta cena visām "mantām" ir 800 punkti
nopērkot 1000, 200 paliktu praktiski neizmantojami līdz nākamajam punktu pirkumam |
|
Re: Microsoft Points, XBL Gold membership codes by e-mailhm tādā ziņā jā, ja sagribetos vel kko tad tie punkti varētu noderēt.
bet biju cerejis ka dabusu 1000, izterejot mazak naudu ![]() bet nu okta paldies, tapat, bus ta skiet japanjem tie 1600 |
|
Re: Microsoft Points, XBL Gold membership codes by e-mailUpdeitoju pirmo postu izlaboju visas uz doto brīdi apkopotās adreses un info.
![]() |
|
Re: Microsoft Points, XBL Gold membership codes by e-mailXBL Gold un Points (instant) tagad arī (kodu var arī saņemt uz mob. sms)...
|
|
Re: Microsoft Points, XBL Gold membership codes by e-maildanke par "pārmetienu"
![]() tagad sekojos nākamais jatājums, takā man nav paypal un citi tml naudas transfēru acc ... un xbl gribas/vajag ātri ![]() vai kāds nevarētu man palidzēt iegadaties Gold membership ... ? |
|
Re: Microsoft Points, XBL Gold membership codes by e-mailsincerely yours
agressor |
|
Re: Microsoft Points, XBL Gold membership codes by e-mailUS xbl gold man der?
mans acc itka ir uz UK regjistrets skatos sajaa http://www.maximuscards.com/Blog/ |
|
Re: Microsoft Points, XBL Gold membership codes by e-mailgolds ir kopējs,
MS punktiem gan jāskatās, kam pērk |
Users browsing this forum: No registered users and 9 guests