Moderator: agressor
|
Re: Microsoft Points, XBL Gold membership codes by e-mailVisiem kam vaig XBL Gold šobrīd 30$ (12+1)
|
|
Re: Microsoft Points, XBL Gold membership codes by e-mail12+1 mēneši gold 29.97$
|
|
Re: Microsoft Points, XBL Gold membership codes by e-mailamazon uz šejieni sūta tikai grāmatas cd/dvd
|
|
Re: Microsoft Points, XBL Gold membership codes by e-mailsincerely yours
agressor |
|
Re: Microsoft Points, XBL Gold membership codes by e-mailparasti atsūta pāris stundu laikā
|
|
Re: Microsoft Points, XBL Gold membership codes by e-mailhm a kādus punktus man vajag, ja man profils reģistrēts ir Nevadā, un pats xbox ir ntsc?
Tas jau tad nozīmē ka vajag USa punktus vai ne?(noprotu ka jā, bet gribeju parliecinaties ) un kurā vietā var pasūtīt ~800microsoft punktus, lai tie atnaktu pa epastu? (taja viena dotaja adrese bija tik 1600 mazakais) |
|
Re: Microsoft Points, XBL Gold membership codes by e-mailvarbūt šis varētu derēt?? te nekāsds epasts nav jāvada... vnk būtu vnk lielisksi, ja pa Gold nebūtu jāmaksā! bet ja nopietni runājam, tad kā visp microsoft varētu uzzināt, ka man ir kkāds kreisais kods? :p tas manuprāt nav iespējams.. turklāt, ja es vēl šādi tikai pa mēnesi papildinu, kad nepieciešams.. |
|
Re: Microsoft Points, XBL Gold membership codes by e-mailKauperX: negribi izprovēt, kā strādā? Un tad varēsi arī ar mums padalīties!
Hint: ir tikai 2 varianti... |
|
Re: Microsoft Points, XBL Gold membership codes by e-mailhm agressor teica ka tas gjenerators.. bet vinja teikties lika samakslots un ta ka varetu but ka vins rukā.. bet nu parbaudi pats, un runa iet par cienīgumu godīgi nopirkt tos pashus puntktus nevis visus apkāst
|
|
Re: Microsoft Points, XBL Gold membership codes by e-mailklau, vai tad tiešām 23 Ls par 13 mēnešiem ir daudz? tas tak mazāk nekā viens kārtīgs blieziens krogā.
aiztiec sevi vietās || celuju,
|
|
Re: Microsoft Points, XBL Gold membership codes by e-mailJa vēl tam 12+1 mēnešiem vēl pieliek klāt to mēnesi, kas nāca kopā ar pašu boksi, tad sanāk vēl foršāk - noziedo 23 Ls un dzīvojies pa Live veselus 14 mēnešus(!), protams, ja boksis nav čipots...
|
|
Re: Microsoft Points, XBL Gold membership codes by e-mailes prasiju par tiem punktiem tad kads zina kur dabut ~1000 usa points, un kur suta pa epastu?
|
|
Re: Microsoft Points, XBL Gold membership codes by e-mailaiztiec sevi vietās || celuju,
|
|
Re: Microsoft Points, XBL Gold membership codes by e-mailpaldies, tolapu jau skatijos. domaju ka ir kaut kur tieshi ~1000puntki, jo 1600 it ka pa daudz
|
|
Re: Microsoft Points, XBL Gold membership codes by e-mail1600 kā reiz ir laikā, puslīdz standarta cena visām "mantām" ir 800 punkti
nopērkot 1000, 200 paliktu praktiski neizmantojami līdz nākamajam punktu pirkumam |
|
Re: Microsoft Points, XBL Gold membership codes by e-mailhm tādā ziņā jā, ja sagribetos vel kko tad tie punkti varētu noderēt.
bet biju cerejis ka dabusu 1000, izterejot mazak naudu bet nu okta paldies, tapat, bus ta skiet japanjem tie 1600 |
|
Re: Microsoft Points, XBL Gold membership codes by e-mailUpdeitoju pirmo postu izlaboju visas uz doto brīdi apkopotās adreses un info.
|
|
Re: Microsoft Points, XBL Gold membership codes by e-mailXBL Gold un Points (instant) tagad arī (kodu var arī saņemt uz mob. sms)...
|
|
Re: Microsoft Points, XBL Gold membership codes by e-maildanke par "pārmetienu"
tagad sekojos nākamais jatājums, takā man nav paypal un citi tml naudas transfēru acc ... un xbl gribas/vajag ātri vai kāds nevarētu man palidzēt iegadaties Gold membership ... ? |
|
Re: Microsoft Points, XBL Gold membership codes by e-mailsincerely yours
agressor |
|
Re: Microsoft Points, XBL Gold membership codes by e-mailUS xbl gold man der?
mans acc itka ir uz UK regjistrets skatos sajaa http://www.maximuscards.com/Blog/ |
|
Re: Microsoft Points, XBL Gold membership codes by e-mailgolds ir kopējs,
MS punktiem gan jāskatās, kam pērk |
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests