kaut kas te ir. Video skatīties secīgi
Moderator: agressor
|
Re: Dark VoidVarbūt kaut kas tur ir. Man gan šķiet smieklīgi tā šaudīšanās, kad šauj un pretinieki nekrīt un tad piejoz un ar vienu hujakš sitienu atrubī jamo.
Being drunk is just like having a really low framerate
|
|
Re: Dark VoidDarkest Corner
Unexplained Phenomena |
|
Re: Dark VoidŠodien (tas ir trešdien, 6. janvārī) Capcom palaiž tautās Dark Void demo uz XBL. Tā ka būs līdz 22. janvārim (kad spēle iznāk Eiropā) iespēja uzvilkt jetpack un izmēģināt aerial combat, vertical cover sistēmu un on-foot action kombināciju.
Being drunk is just like having a really low framerate
|
|
Re: Dark Voidnez, speciāli ieslēdzu boxu lai novilktu DEMO, bet viņa vel nemaz nav, vismaz man.
|
|
Re: Dark Voidnez, man jau pirms kādām 2 h bija, jau sen novilkts, tik vēl nav mēģināts
|
|
Re: Dark Voidveljoprojām nav, gajaun tapēc, ka man Austrālijas acc
|
|
Re: Dark VoidNez,šitais gabals mani neuzrunā,orģinālo gabalu uz NES ar liekas,ka nēesmu spēlējis,jāgaida apraksti.Un tā kā esmu story driven spēletājs,tad treilerīši par sižetu, pēc būtības neko nepasaka.
|
|
Re: Dark VoidTaa kaa nav man golda, tad veel gaidu, kad vareeshu demo nokachaat. Lielas ceriibas nelieku, to praktiski nav . Nepatiik man ne vertikaalais kombats, ne lidinaashanaas utt.
P.s. BOOBS (not bacon) is always the answer! |
|
Re: Dark Voidtāks, iemēģināju Demo un jāsaka, ka nebija tik slikts kā domāju. Bikīt gan tā lidināšanās kaut kā likās man pārāk galvu reibinoša, jo nespēju noorientēties, kur ir zeme un vispār kur tur pretinieki atrodas. Domāju gan, ka tas būs principā pieraduma jautājums, kur ar laiku iemācies manevrēt normāli pa gaisu. on-foot action pat likās labs (tāds vieglāks Gears of War feelings). Vizuāli izskatijās uz 8 no 10. Unreal Engine 3 kā nekā.
Kopumā jāsaka nav vēl ne jausmas, kas tur ar story utt darās, bet nu pagaidām spēle ir man iespējamo pirkumu sarakstā, ja būs laba ceniņa (plus mīnus 10-15 Ls). Being drunk is just like having a really low framerate
|
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests