Moderator: agressor
|
Street Fighter IVsincerely yours
agressor |
|
Re: Street Fighter IVlūk fighting game kuru noteikti būs vērts paņemt, solid animācija, lielsiki combo un jaukas atmiņas par vecajiem SF Reku jauns video no TGS08 :
Being drunk is just like having a really low framerate
|
|
Re: Street Fighter IVCES 09 atrādītais treileris: Akuma vs. Gouken
Vispār ļoti smuks, labā stilā ieturēts treileris, man patīk! |
|
Re: Street Fighter IVGaršīgs klips ar Street Fighter IV ultra-moves:
|
|
Re: Street Fighter IV Street Fighter ultra-moves vairāk patīk nekā Mortal Kombat vs. DC Universe Fatality
|
|
Re: Street Fighter IVOk, Street Fighter sērijā meklēt dižas story pēdas būtu muļķīgi - galvenais ir klope... Taču izstrādātāji nolēmuši aplaimot mūs ar SF4 treileri, kurā tiek ieskicēts jaunās daļas stāsts.
|
|
Re: Street Fighter IVKamēr SFIV vēl nav, var uzspēlēt Youtube Street Fighter (via scoux)
sincerely yours
agressor |
|
Re: Street Fighter IVSpēles preview
|
|
Re: Street Fighter IVPar Chun Li vēl varētu padiskutēt. Vai arī es esmu vienīgais, kam nepatīk uzkačātas beibes ar veču cienīgām plaukstām. ;D
|
|
Re: Street Fighter IVsincerely yours
agressor |
|
Re: Street Fighter IVspēle diezgan laba, nav kārtējais button smashers. sitīsi pa pogām kā traks, tālu netiksi :d
ja kādam ir šī spēle, un viņš māk ultra combo. pasakat kā viņš jādara |
|
Re: Street Fighter IVkas ir personal action kad izvēlās cilvēku viens ir krāsa kostīmiem bet otrs personal action mainu bet nekas nemainās ??
|
|
Re: Street Fighter IVja nu kādam sagādā galvassāpes iziet geimu uz megahard - zupā ūber mega un saņemt ačīvmentu, tad nu būs mazs padomiņš.
p.s. bļe, iedodiet kāds proksi, lai tieku atpakaļ iekš r.lv. jo sazin kāpēc ircnet nobanojis manu ip - nesaprotu kāpēc aiztiec sevi vietās || celuju,
|
|
Re: Street Fighter IVMuahahaa
Pāris dienas, un man būs svaigs disks. |
|
agressor |
|
agressor |
|
agressor |
|
agressor |
|
Re: Street Fighter IV2 nedeeljs jau moku street fighter ... nesmejas bet grutaka gaame ko jebkad esmu spleejis
|
|
Re: Street Fighter IVSasodītais Hadoken...
|
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest