Moderator: agressor
|
Re: RageQuake-Con Trailer
šķiet tāds feins gabals. |
|
Re: RageŪŪŪ Ir beidzot geimplejs, atgādina Borderlands ar grafiku, kāda pienākās. Fakts tāds, ka veikalu plauktos Rage būs 16.septembrī, bet Gears 3 20.spetembrī. Mana izvēle jau ir izdarīta |
|
Re: RageTikko izgāju Rage demo versiju. Man ļoti patika, cik gludi spēle vadās, pateicoties 60 kadriem sekundē. Staigāt pa pasauli un braukt ar autiņu pa tuksnesi (demo gan visai minimāli) ir interesanti, apšaudes ir intensīvas un aizraujošas. Žēl, ka UK versijā, ko var nopirkt par padsmit latiem, ir iekļauta tikai angļu valoda. Pirkt vācu versiju izmaksā vismaz divreiz dārgāk. Angļu valodu saprotu lieliski, bet manām vācu valodas zināšanām arī vajag kaut kādu pielietojumu Geimings švešvalodās ir labs skolotājs - var apvienot izklaidi ar noderīgo.
|
|
Re: RageNav jau vairs 1998. gads USK ir gadu gaitā kļuvis tolerantāks šajā jautājumā. Demo nebija cenzēts un , ka vācu versija nav apgraizīta, tā ka tā nebūtu problēma. Cenas atšķirība gan ir ievērojama: Rage Anarchy Edition no shopto.net maksā nieka 15 latus, bet no Vācijas - vismaz ap 50 eiro Nav brīnums, ka daudzas kompānijas mūsdienās Lielbritānijas tirgum paredzētajās spēlēs iekļauj tikai angļu valodu, lai ierobežotu importa spēļu tirgu ārzemēs. It kā labs dīls par 15 Ls, bet nav nekas degošs un pagaidīšu pāris gadus, līdz spēli varēs dabūt "par zemesriekstiem" vai arī kāds paziņa nopirks.
|
|
Re: RageDemo ir labāks, kā spēle. Grafika it kā smuka, bet viss pārējais man nepatika. Vēl stāv neizieta, bet gan jau paspēšu. 50 eiro točna nav vērta, 15 varbūt ir.
|
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest