Moderator: agressor
|
Kur tagad nopirkt Xbox360?Labadiena! Nu tādad esmu sadomājis nopirkt xkasti. Izmeklēju jau kaudzi ar interneta veikaliem, bet nevienā viņa nav noliktavā un viņu tikai VARBŪT varētu atvest pēc 3 nedēļām. Man kautkā negribās tik ilgi gaidīt tapēc nodomāju paprasīt kādam zinošajam kur lai viņu nopērk pa saprātīgu cenu un nebūtu jagaida 2-3 nedēļas. Ceru uz atsaucību
|
|
Re: Kur lai nopērkLaikam nekur neesot (vienīgi par astronomiskām cenām). Atliek vien gaidīt.
|
|
Re: Kur tagad nopirkt Xbox360?Man jau vispār gribās jaunu pirkt.
A kas varētu būt par iemeslu tam ka viņa nav nevienā veikalā? Neticās, ka viņš vienkārši ir izpirkts. |
|
Re: Kur tagad nopirkt Xbox360?sincerely yours
agressor |
|
Re: Kur tagad nopirkt Xbox360?shodien ir paraadiijushies m79 http://www.m79.lv/product/single/group/ ... 0_HDWR_PAL
bet diez gan daargi!kas tas par hdwr? |
|
Re: Kur tagad nopirkt Xbox360?Izskatās, ka tik ātri nekur viņu nnepievedīs. Kāds nezin vai viņu var nopirkt kādā parastajā veikalā pa normālu cenu?
|
|
Re: Kur tagad nopirkt Xbox360?Being drunk is just like having a really low framerate
|
|
Re: Kur tagad nopirkt Xbox360?Es nesaprotu, kas tur gruts pagaidit tas dazas nedelas...Labak ilgak to naudu paturet... ar sajutu ka vina ir blakus
|
|
Re: Kur tagad nopirkt Xbox360?var no ārzmemēm pasūtīt.. pa kādiem 220 lašiem premiumu var dabūt, pat lētāk
|
|
Re: Kur tagad nopirkt Xbox360?Vairs nevajag. Nopirku no 1a.lv xbox 360 hdwr + 4 spēles pa 250 ls. Tagad priecīgs spēlēju Halo 3
|
|
Re: Kur tagad nopirkt Xbox360?sincerely yours
agressor |
|
Re: Kur tagad nopirkt Xbox360?Vai kāds pārdot Xbox 360 par 40 Ls?
|
|
Re: Kur tagad nopirkt Xbox360?Pie tam Xbox 360 Elite.
|
|
Re: Kur tagad nopirkt Xbox360?Es tev pārdošo kodētu/flashotu/RROD bexu ar bojātu HDD un bez Headseta par 50ls.
|
|
Re: Kur tagad nopirkt Xbox360?HellDude tu veljoprojām taisies pārdot to flešoto Xboxu ?
Kura gada Xbox ir ? |
|
Re: Kur tagad nopirkt Xbox360?Nē, paldies man ir tikai 40 Ls un man vajadzētu, lai HDD strādātu. A tev ir Elite?
|
|
Re: Kur tagad nopirkt Xbox360?LOL tu domā kāds pa 40 pardos? ps2 pat dalja nepardod pa 40 :D
ebay bez neka pilnigi bija pa 100 un ar rod maybe ari tikai pa to cenu bet nu nevar zinat moski atradisi ari pa 40ls |
|
Re: Kur tagad nopirkt Xbox360?Aizej uz Euronics un pa 40 Ls nopērc spēli - NHL 2008 sanāks...
|
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest