Moderator: agressor
|
Kur tagad nopirkt Xbox360?Labadiena! Nu tādad esmu sadomājis nopirkt xkasti. Izmeklēju jau kaudzi ar interneta veikaliem, bet nevienā viņa nav noliktavā un viņu tikai VARBŪT varētu atvest pēc 3 nedēļām. Man kautkā negribās tik ilgi gaidīt tapēc nodomāju paprasīt kādam zinošajam kur lai viņu nopērk pa saprātīgu cenu un nebūtu jagaida 2-3 nedēļas. Ceru uz atsaucību
|
|
Re: Kur lai nopērkLaikam nekur neesot (vienīgi par astronomiskām cenām). Atliek vien gaidīt.
|
|
Re: Kur tagad nopirkt Xbox360?Man jau vispār gribās jaunu pirkt.
A kas varētu būt par iemeslu tam ka viņa nav nevienā veikalā? Neticās, ka viņš vienkārši ir izpirkts. |
|
Re: Kur tagad nopirkt Xbox360?sincerely yours
agressor |
|
Re: Kur tagad nopirkt Xbox360?shodien ir paraadiijushies m79 http://www.m79.lv/product/single/group/ ... 0_HDWR_PAL
bet diez gan daargi!kas tas par hdwr? |
|
Re: Kur tagad nopirkt Xbox360?Izskatās, ka tik ātri nekur viņu nnepievedīs. Kāds nezin vai viņu var nopirkt kādā parastajā veikalā pa normālu cenu?
|
|
Re: Kur tagad nopirkt Xbox360?Being drunk is just like having a really low framerate
|
|
Re: Kur tagad nopirkt Xbox360?Es nesaprotu, kas tur gruts pagaidit tas dazas nedelas...Labak ilgak to naudu paturet...
|
|
Re: Kur tagad nopirkt Xbox360?var no ārzmemēm pasūtīt.. pa kādiem 220 lašiem premiumu var dabūt, pat lētāk
![]() |
|
Re: Kur tagad nopirkt Xbox360?Vairs nevajag. Nopirku no 1a.lv xbox 360 hdwr + 4 spēles pa 250 ls. Tagad priecīgs spēlēju Halo 3
|
|
Re: Kur tagad nopirkt Xbox360?sincerely yours
agressor |
|
Re: Kur tagad nopirkt Xbox360?Vai kāds pārdot Xbox 360 par 40 Ls?
|
|
Re: Kur tagad nopirkt Xbox360?Pie tam Xbox 360 Elite.
|
|
Re: Kur tagad nopirkt Xbox360?Es tev pārdošo kodētu/flashotu/RROD bexu ar bojātu HDD un bez Headseta par 50ls.
|
|
Re: Kur tagad nopirkt Xbox360?HellDude tu veljoprojām taisies pārdot to flešoto Xboxu ?
Kura gada Xbox ir ? |
|
Re: Kur tagad nopirkt Xbox360?Nē, paldies man ir tikai 40 Ls un man vajadzētu, lai HDD strādātu. A tev ir Elite?
|
|
Re: Kur tagad nopirkt Xbox360?LOL tu domā kāds pa 40 pardos?
ebay bez neka pilnigi bija pa 100 un ar rod maybe ari tikai pa to cenu bet nu nevar zinat moski atradisi ari pa 40ls |
|
Re: Kur tagad nopirkt Xbox360?Aizej uz Euronics un pa 40 Ls nopērc spēli - NHL 2008 sanāks...
|
Users browsing this forum: No registered users and 9 guests