Moderator: agressor
|
Re: Mafia IIBeing drunk is just like having a really low framerate
|
|
Re: Mafia IIMafia ir mana all time favorite gāme. Savā laikā izgāju 8 reizes un vēl ik pa laikam uznāk nostaļģija, kuras rezultātā atkal gandrīz ķeros klāt. Ja Mafia II būs kaut uz pusi tik laba kā pirmā daļa, tad spēle jau būs ūber. Jācer, ka par 4x4km nebūs patiesība, jo tiešām liekas stingri par maz.
|
|
Re: Mafia IIūber haipā no brīža kad klīda runas par traileri Lepzigā.
|
|
Re: Mafia IIiCE2, http://www.mafia-game.com/indexnews.htm Mafia bija 12 kvadrātjūdzes, kas ir apmēram 31 kvadrātkilometrs. 4x4 = 16 kvadrātkilometri. Nu nekādi nesanāk 70% no iepriekšējās daļas Bet nu ok, tāpat šķiet pārāk mazs apgabals. Iznāks, tad jau redzēs kā tur būs.
Being drunk is just like having a really low framerate
|
|
Re: Mafia IIJa godiigi man liekas ka te grafika daudz labaaka nekaa GTA 4...
|
|
Re: Mafia IINevar būt !? Interesanti kas tevi pamudināja uz šādu domu
Bet ja tā nopietni tad mafia vienmēr bija labāka grafika nekā Gta. Nu iņēmot protams GTA 4. Ja Mafijai grafika būs patiešām tāda kā skrīnos tad šī spēle ietilpst sarakstā MUST HAVE ! |
|
Re: Mafia IIF@ck, it looks cool... Rādās, 2009.g. rudens būs tikpat spēlēm nosēts, kā šogad.
|
|
Re: Mafia IIBest traileris ever!!! VGA gan bija sūds. To operatoru, kas filmēja vga.spike.com vajadzībām vajadzētu nošaut. Kad rāda trailerus šis filmē sienu. wtf?
|
|
Re: Mafia IIja pirmo daļu izgāju kādas 5x ja nemaldos, vēl kādiem 10 čumakiem palīdzēju iziet, un tad vēl novilku vēlreiz ar 100 save game lai pašautos un panēsātos
tad ar 2 daļu tas būs jādara 2x vairāk games būs ūber tajos pašos laikos 2001 gada spēles 3 cd, bija kkas amazing un grafiks toreiz bija unreal |
|
Re: Mafia IIKas ir čumaks? Man bija 2cd, es biju krutāks!!11
|
|
Re: Mafia IIExtended version:
Ja kadam interese, Mafia II audio podcast: http://www.gametrailers.com/player/user ... 02837.html |
|
Re: Mafia IIAmmm. nu jā šī intervija tikai palielina manu nepacietību dabūt šito brīnumu pēc iespējas ātrāk.
|
|
Re: Mafia IINez, mani kaut kā galīgi nepavelk visi šie gangsta sūdi - izņemot vecās skolas Driver. Taču šo varētu pat mēģināt pamēģināt, kad pienāks laiks.
Piesaista laiks, kurā spēle iestādīta, dizains un dažie stāsta humora fragmentiņi. Tehniskā puse - tas man nekad nav bijis un nebūs labu spēli definējošs pamatelements. Saturs - tas gan. ----------------------------------------------------------------------
|
|
Re: Mafia IIVai izskatos un izlasos pēc deģenerāta, kurš necērt neko no tā, ko raksta?
Protams, ka zinu - un tieši iz zināšanām būvēju savu Tevis kritizēto apgalvojumu. lol ----------------------------------------------------------------------
|
|
Re: Mafia IIVai tad manis teiktais bija uzbrauciens Mafia sērijai? Manuprāt, sakot to, ka jāpamēģina, es tai izteicu komplimentu.
Es vienkārši saku to, ka šis "gangsta-driving-shooting" (GTA, Driver, Thief, etc) žanrs man (subjektīvi, tātad, ko definē vārds "man") nav tuvs - nu, nestāv man uz personificēšanos ar gangsteri, kura intelekta un vērtību skala ir vienā līmenī ar kaimiņu-urlu (motīvs, kurš vairāk vai mazāk vieno šī gala videospēles) OK, nav vērts izstiept šo diskusiju šajā virzienā, jo beigu galā tas rezultētos manas necilās gaumes kritizēšanā. Tā vietā - gaidam spēli. ----------------------------------------------------------------------
|
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests