Moderator: agressor
|
Borderlands 2Beidzot sakarīga garuma treileris! Izskatās, ka nekas īpaši nav mainijies, vēl vairāk ieroču (tipa), klaptrapu dejas dubstepa pavadījumā utml. Kaujinieki principā tie paši, varbūt Zero ir kaut kas drusku savādāks. Kas nopirka pirmo, pirks arī otro |
|
Re: Borderlands 2Bļ**, tas treileris IS DA SH*TTT, meeeeeen! Entās reizes esmu noskatījies, mūzika ideāla, montāža, teksti (f-ing bazillioooon gazzzilliiooon guns!!!) vnk ideāli! Noteikti pirkšu, kad tas maksās < 10 Ls !
P.s. BOOBS (not bacon) is always the answer! |
|
Re: Borderlands 2"Ooooh, Check it out, i'm dancing... dancing"
Being drunk is just like having a really low framerate
|
|
Re: Borderlands 2P.s. BOOBS (not bacon) is always the answer! |
|
Re: Borderlands 2reāli izskatās pēc fan video, nevis oficiālā treilera, bet labs, neskatoties uz to, ka dubstep nav mans priority mūzikas žanrs
sincerely yours
agressor |
|
Re: Borderlands 2Cerams, ka pašā spēles soundtrekā nebūs UMC UMC WUB WUB?! Patika neitrālais muzons pirmajā daļā, nu tā, lai nebūtu jākaro pilnīgā klusumā
Vāciņa bilde ir prikols |
|
Re: Borderlands 2sincerely yours
agressor |
|
Re: Borderlands 2Gaidu un smaidu 18. septembri, kas ir otrdiena, lai cik dīvaini tas nebūtu!
Labojums: Gaidu 21. septembri, jo esam Eiropā taču. Last edited by oskarszale on Sep 4th, '12, 00:24, edited 1 time in total.
|
|
Re: Borderlands 2nevaru sagaidīt, tāds vakums iestājies, nav ko spēlēt. pareizāk sakot nekas neinteresē, gribu Borderlands 2 jau tagad!
|
|
Re: Borderlands 2iepazīšanās treileris priekš noobiem, bet vērts paskatīties, kas jauns |
|
Re: Borderlands 25. čars, bet mana sirds pieder Gunzerker |
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest