Criterion games? Tagad NFS ņems paraugu no Burnout? Gribu redzēs kas sanāks NFS + Burnout
Vaitad pirms kādiem 10 gadiem jau nebija NFS:Hot pursuit? PSone?
Moderator: agressor
|
Re: Need for Speed: Hot PursuitCriterion games? Tagad NFS ņems paraugu no Burnout? Gribu redzēs kas sanāks NFS + Burnout
Vaitad pirms kādiem 10 gadiem jau nebija NFS:Hot pursuit? PSone? |
|
Re: Need for Speed: Hot Pursuitsincerely yours
agressor |
|
Re: Need for Speed: Hot PursuitBeing drunk is just like having a really low framerate
|
|
Re: Need for Speed: Hot PursuitTaču, atgriežoties pie saknēm, NFS vairs neiedvesmos 11 gadīgus puišus no Balviem ierakstītu savā draugiem profilā zem interesēm "sporta autiņu tūnings".
|
|
Re: Need for Speed: Hot Pursuitsincerely yours
agressor |
|
Re: Need for Speed: Hot PursuitIzskatās jau smooth! Bet vai tas apmierinās manus NFS ideālus, ka vari sēdēt līdz naktij lai padragātu pa pilsētu
|
|
Re: Need for Speed: Hot PursuitMans sapņu piepildījums - Burnauts+Nīds= Kaut viņi Batlefildu ar COD sakrustotu kādreiz (kluss sapnis) Mani paņēma sacenšanās ar draugiem fīča. Tipa ieliksi NFS, uzspēlēsi karjeru, bet nē, piemēram Junago mani apsteidzis par 1 sek. Mēģināsi pārsist vai dzīvosi visu dzīvi kā lūzers?! Man patīk! |
|
Re: Need for Speed: Hot Pursuitvisi kačājam DEMO! Gold exclusive. |
|
Re: Need for Speed: Hot PursuitNu tāds, so so. Tāds baigais Burnouts. Smukāks gan par Burnoutu un mašīnas reālas, bet geimplejs un vadība tā ne visai.
|
|
Re: Need for Speed: Hot Pursuitnjaaa man ari likas taads so so, bet ir ari savs plus, man nosakuma likas ka ja jau criterion games taisa tad bus tocna taka burnouts bet nu tomer nee, ir jutams tads ka burnout un NFS crossover's
Talk is Cheap, Play The Game
|
|
Re: Need for Speed: Hot PursuitKatrā ziņā mentu "misijas" būs daudz interesantākas! Burnauta stilā, jē beibī! Pietiekami pieklājīga spēle, bet būs jāgaida cenas kritums, pārāk daudz spēļu nāk rudenī ārā.
|
|
Re: Need for Speed: Hot Pursuitnjā, bez komentāriem
|
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest