Moderator: agressor
|
Red Dead RedemptionLast edited by kaarliitys on Dec 16th, '09, 15:25, edited 1 time in total.
|
|
Re: Read Dead Redemptionsincerely yours
agressor |
|
Re: Read Dead RedemptionMan ļoti patika Call of Juarez pirmā daļa.. varu secināt, ka esmu Westernu fans un šiem abiem arī vajadzētu būt labiem!
|
|
Re: Read Dead RedemptionRockstar Games špiko no R.lv:
http://www.rockstargames.com/movember/ - te arī uzzināju, ka Blusuļa prostatas ūsu kampaņu, izrādās, sen jau citi cilvēki izdomāja. Redz, kā gadās... |
|
Re: Read Dead Redemptionpēc šī gameplay parādīšanas trailera es esmu sold:
Kovboju GTA ftw Being drunk is just like having a really low framerate
|
|
Re: Read Dead RedemptionKā man patīk westerni.
Man nebūs nauda visām foršajām spēlēm, ko vēlētos iegādāties. |
|
Re: Red Dead RedemptionOi! Pēdējais video paņēma mani tā pamatīgi. Šo noteikti iekļaušu pērkamo spēļu sarakstā.
|
|
Re: Red Dead Redemptionljoti jau nu peec call of juarez izskataas..
|
|
Re: Read Dead RedemptionP.s. BOOBS (not bacon) is always the answer! |
|
Re: Red Dead RedemptionCall of Juarez ir bērna autiņos salīdzinot ar RDR tiešām patika treilers, vari būt slikts govjupuisis, vari būt labs, nav jāiet pa "koridoru", must buy! Kovboju GTA jipikajēj
|
|
Re: Red Dead RedemptionGameplay Series: Weapons & Death Doc
Vēl viens lielisks video, kur tiek izrādīts viss spēles krāšņums. Šoreiz ieroču klāsts un dažādas death animācijas, kas nav skriptētas, bet ir uz lieliskā Rockstar Engine, kas tika izmantots arī GTA4. Being drunk is just like having a really low framerate
|
|
Re: Red Dead RedemptionBljaaviens.... shitai speelei ir jaabuut vnk fantastiskai! nu 8,5/10 kaa minimums, bet ceru uz 9,5/10!
P.s. BOOBS (not bacon) is always the answer! |
|
Re: Red Dead Redemptionpreorder bonusi no UK veikaliem:
• Game – Deadly Assassin Outfit (”Increased Dead Eye Regeneration”) • Amazon UK – The Golden Guns Pack (”Increased Fame”) • HMV – The War Horse (”Faster + Increased Damage”) • Zavvi – Exclusive Mini Guide Being drunk is just like having a really low framerate
|
|
Re: Red Dead Redemptionizskatas ka GUN tikai musdienu prasibam atbilstosa kvalitate
|
|
Re: Red Dead Redemption"The Women: Sinners, Saints & Survivors"
Being drunk is just like having a really low framerate
|
|
Re: Red Dead RedemptionĀāāā, izskatās pārāk labi, lai tam ticētu, bet no otras puses, tas taču ir video un tur viss ir redzams. Nevaru sagaidīt šito spēli. Noteikti manā must-have listē.
|
|
Re: Red Dead RedemptionArī multipleijers solās būt awesome. Drīz jāveic pre-order.
|
|
Re: Red Dead RedemptionJa būs kas šito spēlēs MP tad es laikam būšu viens no tiem
R* nekad nepieviļ ) EDIT: Pieejams jau pre-order! |
|
Re: Red Dead Redemptionvai no so, vai nu Alanu japerk! nevar isti saprast uz kuru pusi vairak velk, bet pieradits ar faktiem, ka man vairak par 1 speli menesi nevajag
|
|
Re: Red Dead RedemptionBeing drunk is just like having a really low framerate
|
|
Re: Red Dead RedemptionGameplay
otrs video, skatās kamēr var Last edited by Junago on May 14th, '10, 17:21, edited 1 time in total.
|
|
Re: Red Dead Redemptionhehe ātri video nahrenizēja, kas arī bija gaidāms
Being drunk is just like having a really low framerate
|
|
Re: Red Dead RedemptionReview no GT:
Nedaudz izbrīna, ka Story tika novērtēts ar 8.1, jo vienmēr ir licies, ka kā reiz story ir viens no stiprākajiem elementiem Rockstar games spēlēs, bet jāsaka ka kopumā iegūtie 9.5 liek domāt, ka tiešām šī būs viena no šā gada labākajām spēlēm un visticamāk pretendēs gada beigās uz GotY titulu. Being drunk is just like having a really low framerate
|
|
Re: Red Dead RedemptionVisnotaļ šis būs geims kuru noteikti šovasar iegādāšos!
ATceros, ka diezgan normāls bija GUN, bet nū šis ir kaut kas daudz labāks Multiplayers arī izskatās tāds labs |
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest