Moderator: agressor
|
Re: Dirt 2Damn, aizmirsu demo novilkt.
|
|
Re: Dirt 2Rally Reality
Crash Montage Dirty Racing skaista spēle |
|
Re: Dirt 2nebut sliktu speli uztaisijusi, bet sausmigi grutu prieks manis. varbut kadam tiesi patik izaicinajums, bet ja uz easy ir tik hard, tad es labak hokeju speleju izskatas pec bezcelu GRID nevis DIRT, flasbeki toch no GRID ielikti. jutams codemasters ideju trukums. grafika gan jauka. gribetu dzirdet, ko saka kads ists rallists par so speli.
|
|
Re: Dirt 2Kā man pietrūkst veco labo WRC ralliju. Salīdzinot ar WRC ,šitas tāds glancēts sūds vien ir.
|
|
Re: Dirt 2Izmēģināju Demo. Priekš auto braukšanas spēles, ir ļoti labi, bet, ja velk paralēles ar nu jau nelaiķi Kolinu, tad jāsaka, ka diezgan tāds tāls gabals no WRC. Ja pirmais Dirt vēl bija ar tādu kā rallija piegaršu, tad šitas šķiet tāds vienkārši ar-mašīnu-ārdošs gabals.
Diemžēl gaidīšu price-drop... |
|
Re: Dirt 2Nu nezinu,bet man jau patika! Jau bija piemirsies,kaa ir speeleet normaalu driving speeli.
|
|
Re: Dirt 2Izmēģināju Dirt 2 Demo un tur bija tāda funkcija kāja ''Free Roam''. Vai tiešām būs iespēja paņemt da jebkādu auto, izvēlēties atrašanās vietu un vālēt kur gribi, kāpt kalnos? Cerams, ka jā.
|
|
Re: Dirt 2----------------------------------------------------------------------
|
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest