Moderator: agressor
|
Re: Just Cause 2Tas būs noteikti !get - pirmais varēja būt vienalga cik vienveidīgs, gljukains utt., bet kurā geimā vēl (FarCry neminēsim) var šitā izārdīties pa īstu tropu salu ar baltām smiltīm un zilu ūdeni?
|
|
Re: Just Cause 2Spēli vēl turpina taisīt, jaunas bildes:
|
|
Re: Just Cause 2Sauciet mani par mazohistu, bet es laikam paņemtu Just Cause 2 - godam izgāju pirmo daļu, kura bija ūbervienveidīga, bet citādi... nu patika man ar helīšiem lidināties, nolekt ar izpletni virs militārās bāzes un ar savu one-man-army iznest sešus tankus, atbrīvojot reģionu.
Tiesa gan, ceru, ka būs krietni uzlabota grafika (nevis k-kāds PS2 ports), pārstrādāts pilsētu koncepts (jo pilsēta nav četri kvartāli ar augstceltnēm), kā arī varbūt mazliet pieklusinātas varoņa superspējas - tomēr patiktos, ka vietējo guerillu atbalsts tiešām palīdz un ir izšķirošs kaujas iznākumā, nevis brīžiem kļūst traucējošs. Tā sacīt, ceru uz revolūcijas evolūciju! |
|
Re: Just Cause 2Jā piekrītu tev Kārli! Spēle bija vienveidīga, bet tās saucamās pilsētas bija kkādi miestiņi tas ir stulbi.. bet nu būs šitam vairāk info, tad jau skatīsies, bet domāju, ka jebkurā gadijumā varētu ņemt šo un ievērtēt...
|
|
Re: Just Cause 2Grafiski izskatās labi (droši vien target render, bet vienalga):
|
|
Re: Just Cause 2jaunākais video, kas parāda gameplay, kas plus mīnus izskatās ir tāds pats kā bija pirmajā ar nelielām izmaiņām (uzlabojumiem):
Being drunk is just like having a really low framerate
|
|
Re: Just Cause 2viss ir vnk fascinējoši.
tiesa gan fīčas ir tās pašas/līdzīgas, taču daudz labāk uztaisītas... |
|
Re: Just Cause 2nu es par to nevaru spriest, vienk nesmu speeleejis pirmo dalju. es tik taa iedomaajos, pa cik taadas pashas iipashiibas visas esot.
|
|
Re: Just Cause 2čalis ir tas pats, tikai poligoni pamainīti
|
|
Re: Just Cause 2Pirmais ko iedomājos, spaidermens + gta, bet nu, pirmais bija labs, cerams šis arī tāds būs.
|
|
Re: Just Cause 21. dala nodeva, vienveidigais sizets, metnti un bandas kurus viegli apturet tomer vini piepisas ik uz mirkla un galvenokart seave game sistema, prieks tadiem attalumiem tomer vareja ko labaku izdomat. ja save game sistema bus izmainita domaju bus ko padarit
|
|
Re: Just Cause 2GC Trailer
Spēle demonstrē sērijai raksturīgo over-the-top'ness, kas, manuprāt, ir tikai apsveicami. Gaidu. |
|
Re: Just Cause 2pirmais uz PC bija WOOOOW, amazing !
Uz 360 nepatika LOTI JAUTRA spele, pat izejot interesanti braukt, jo grafika preiceja ta bus nereali laba spele Izbaudu Xbox Live iespējas, tapēc aiciniet mani iekš Xbox Live (niks:krapiks). Spēlēju pārsvarā FIFA 10, MW2, BC2, Halo Wars, jauno Splinter Cell, Halo 3 |
|
Re: Just Cause 2Oficiālajā Just Cause 2 youtube channel'ī ir MultiPath trailer. Iesaku paspēlēties un paskatīties kādas iespējas vienu misiju paveikt vairākos veidos. Man pēc šitā arī spēle jau iekļaujas !get sarakstā
http://www.youtube.com/officialjustcaus ... 5wR4WdsaOc Being drunk is just like having a really low framerate
|
|
Re: Just Cause 2Visiem zināmajā lapā ir pieejams Just Cause 2 achieves saraksts http://www.xbox360achievements.org/game ... ievements/
|
|
Re: Just Cause 2Exclusive Freedom Trailer
Izskatās jau diezgan labi, cerams, ka ne pārāk repatatīvs gameplay spēlē ir. Being drunk is just like having a really low framerate
|
|
Re: Just Cause 2Divi Anatomy of a Stunt video. Pirmo es nosaukšu Hairdo Still Perfect un otro nosauksim Hard Landing:
|
|
Re: Just Cause 2Pilnīgi aizdomājos par to, ka būs jāpaņem - šitādi sandbox man baigi patīk, un arī pirmais Just Cause ir 1000/1000, tātad šim arī būt. Turklāt:
|
|
Re: Just Cause 24.martā būs pieejams demo
Demo būs atvēlētas 35 kvadrāt jūdzes! |
|
Re: Just Cause 2Izspēlēju demo, un iepatikās. Spēle man iekļaujas ņemamo sarakstā.
|
|
Re: Just Cause 2Vot spēlēju visu laiku demo un domāju vai man šito brīnumu vajag. Kāds jau ir nopircis? Kā ir salīdzinot ar demo? Ārdīties jau var baigi, bet tāds dīvains tur viss...
|
|
Re: Just Cause 2Izskatās fun. Būs jāpaņem, kad par pāris mārciņām spēlei nokritīsies cena. |
|
Re: Just Cause 2Fucking shit, geims ir awesome - ieslēdzu "pārbaudīt, vai disks iet", izslēdzu, kad parādīja "playtime 5h", izgāju labi ja divas misijas, pārējo laiku vienkārši plosījos apkārt kā negudrs.
Ultimate sandbox geims - labākais no Just Cause, Mercenaries 1/2 un Grand Theft Auto. |
|
Re: Just Cause 2From today, Just Cause 2 owners can grab previously exclusive pre-order DLC items as separate downloads at 80 Microsoft Points a pop. That's Rico's Signature Gun, Bull's Eye Assault Rifle and Chevalier Classic.
Best of all though is the Tuk Tuk Boom Boom, a tuk tuk with, as the name suggests, a gigantic cannon mounted to the roof. And to say a 'thank-you' to the Just Cause 2 community, the Tuk Tuk Boom Boom is being given away for free on the Xbox Live Marketplace now. Click to go add the Tuk Tuk Boom Boom and pre-order bonus items to your download queue. sincerely yours
agressor |
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests