, bet, izmēģināt vai tas language triks strādā, būtu interesanti
, bet, izmēģināt vai tas language triks strādā, būtu interesanti man coda nav, tāpēc, ja ir laiks spēlēju Halo3 (paskatoties uz sasniegumiem, jāsecina, ka vai nu man ir ļoti maz laika vai arī i suck in this game
 )
)
Moderator: agressor
| 
 | Re: Halo 3not sure, vai es gribu šādā veidā dabūt achievementus   , bet, izmēģināt vai tas language triks strādā, būtu interesanti man coda nav, tāpēc, ja ir laiks spēlēju Halo3 (paskatoties uz sasniegumiem, jāsecina, ka vai nu man ir ļoti maz laika vai arī i suck in this game  ) | 
| 
 | Re: Halo 3Visiem tagad vajadzēs pasvīst vairāk. Jo tagad kopējais achievmentu daudzums ir 79 gab un kopējais punktu skaits 1750    | 
| 
 | Re: Halo 3Tā es arī ar saviem 985/1000 neesmu nekur tālāk ticis, bet šis varētu būt labs iemesls atkal r.lv kaudzei uzspēlēt Halo 3. Ko sakat, jeb jāgaida, kad additional kontents būs bez maksas? sincerely yours  agressor | 
| 
 | Halo 3 online!Kā var Halo 3 spēlēt online ar citiem spēlētājiem, izņemot tavus draugus?   __________________________________________________________________ | 
| 
 | Re: Halo 3iekš matchmaking, tur izvēlies vajadzīgo playlisti, piemēram, ranked - lonewolves un aiziet.  Rihards3 | 
| 
 | Re: Par HaloBaltijā pat nav oficiāla xbox live, par kādiem turnīriem tev vēl var runāt | 
Users browsing this forum: No registered users and 15 guests