Rūteris!

Ar geimingu saistīts offtopic. Pārējās platformas. Emulācija. Tev ir Mac, PC vai paštaisīta konsole?
User avatar
KauperX
 
Posts: 315
Joined: Jan 31st, '09, 13:32
Location: Rīga, Katlakalns

Rūteris!

Postby KauperX » Oct 7th, '09, 18:23

Tātad pērku portatīvo, automātiksi nepieciešams ir rūteris...
Boxu laikam saslēgtu ar portatiivo. Kopā man varētu būt 3 vienlaiciigi +- pieslēgtas ierīces.
Tātad jautājums sekojošs vai ar šo (http://www.1a.lv/aksesuari/piederumi/details.php?id=2322071) varētu tam visam pietikt? ja man ir mDSL nets?

Vnk nekad neesmu saskāries ar kkādu rūteri un pēc tiem visiem parametriem neko nesaprotu. :(
Image
Image

User avatar
agressor
 
Posts: 3114
Joined: Dec 16th, '07, 18:06
Location: rix

Re: Rūteris!

Postby agressor » Oct 7th, '09, 18:28

Nevajadzētu būt problēmām. Pats lietoju šādu, problēmas nav bijušas, ja pats kaut ko nesajāju
sincerely yours
agressor
www.syndicate.lv

User avatar
kaarliitys
 
Posts: 977
Joined: Jul 18th, '08, 15:25
Location: Rīga

Re: Rūteris!

Postby kaarliitys » Oct 7th, '09, 22:25

Man ir DLink DI-524 rūteris, no kura aiziet vadi uz Xbox360 un stacionāro PC + parasti 3 laptopi caur wireless pieslēgti - strādā nevainojami, ne reizes 3 gadu laikā nav nekas noticis. Tpfu, tpfu, tpfu!
Image

User avatar
KauperX
 
Posts: 315
Joined: Jan 31st, '09, 13:32
Location: Rīga, Katlakalns

Re: Rūteris!

Postby KauperX » Oct 7th, '09, 22:40

tātad tas nozīmē, ka ar šo rūteri nebūs nekādu problēmu?
visparastākai = vislabākais. :D

Paldies
Image
Image

User avatar
KauperX
 
Posts: 315
Joined: Jan 31st, '09, 13:32
Location: Rīga, Katlakalns

Re: Rūteris!

Postby KauperX » Nov 5th, '09, 00:43

Tagad ir problēma.
Kāds nezin kāpēc man visulaiku mirgo lampiņa sys(power)??
Un dēļ tā manuprāt man nets atslēdzas ik pa brīdim, bet kad pievienoju pa taisno datoru pie modema, tad itkā ir labāk.
Image
Image

User avatar
Grammaton
 
Posts: 643
Joined: Dec 9th, '08, 13:55
Location: Riga

Re: Rūteris!

Postby Grammaton » Nov 5th, '09, 10:59

KauperX wrote:Tagad ir problēma.
Kāds nezin kāpēc man visulaiku mirgo lampiņa sys(power)??
Un dēļ tā manuprāt man nets atslēdzas ik pa brīdim, bet kad pievienoju pa taisno datoru pie modema, tad itkā ir labāk.

Ieskaties pamācībā, tajās parasti ir tāda lieta kā Troubleshoot, varbūt tur radīsi atbildes.


Return to Gaming offtopic

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron